Ring til Mogens 50787810    Ring til Allan 28970470

Rekruttering

Søger du et arbejde, hvor du har stor fleksibilitet til at bestemme både arbejdstider og arbejdsområde? I så fald, er et vikariat en rigtig god løsning for dig. Vi sørger for at finde en virksomhed, der søger dig og dine færdigheder.

Har du tidligere arbejdet med stål?

Det er meget vigtigt for os, at vi ved, hvilke jobmuligheder du er interesseret i. På den måde kan vi koncentrere os om at finde netop det job, der passer dig bedst. At være vikar er noget specielt i forhold til at have et fast arbejde. Som vikar kan du opleve at arbejde flere forskellige steder med forskellige ledere. Dette giver en stor variation i arbejdet, og derfor bliver det aldrig kedeligt at være vikar. Vi søger primært kandidater i smedebranchen – men har du andre færdigheder inden for de håndværksmæssige fag, hører vi også meget gerne fra dig. Dog er det vigtigt, at du er faglært og har certifikat på dette. Dette er et krav for at blive optaget som kandidat hos ATN Service ApS

Lad os høre mere om dig

Her på siden kan du oprette en profil til dig selv. På den måde kan vi se, hvem du er samt hvilke færdigheder, du besidder. Det betyder, at vi nemmere kan matche dine færdigheder med opgaven, virksomheden skal have løst. Sådan sikrer vi, at både du og arbejdspladsen bliver gladest for hinanden. Ved at oprette en profil, bliver dit navn lagt ind i vores database, hvor vi kigger efter mulige kandidater, når virksomhederne søger kandidater til at løse en specifik opgave eller et specifikt projekt. Ansættelsesperioden afhænger af virksomhedens mangel på arbejdskraft, og du kan derfor forvente at blive ansat for både en længere og kortere periode.

Opret din profil her

Opret din profil ved at trykke på knappen nedenfor. Vi skal blot bruge lidt oplysninger om dig og din færdigheder – så er vi igang.

Du kan være helt tryg

Vi vil gerne understrege, hvor vigtigt det er for os, at du føler dig tryg i hele processen fra profiloprettelse til dit første vikariat. Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan det er at være vikar gennem ATN Service ApS, kan du læse mere om dette på siden ‘At arbejde for os’ ved at klikke på knappen nedenfor. Her finder du blandt andet også udtalelser fra andre vikarer.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at besvare både store og små spørgsmål – både på dansk, engelsk og polsk.