Ring til Mogens 50787810    Ring til Allan 28970470

Om os

Med et stort kendskab til branchen, et kompetent team, samt mange års erfaring kan vi roligt kalde os selv eksperter i vikariater i stålindustrien.

Vores team

ATN Service ApS er grundlagt i 2015 af Allan Trip Nielsen. Allan er selv uddannet smed-/svejsekoordinator, og har derfor en bred erfaring med stålbranchen gennem flere års virke som produktionsleder. Allan er desuden ejer af stålvirksomheden VN Steel. Privat er Allan er familiefar til tre børn, gift, spiller golf, og har altid været en del af et foreningsliv.

stålbranchens vikarbureau

Iwona Irena Saga

Iwona er vores rekrutteringsmedarbejder, som er født og opvokset i Polen, men er bosiddende i Danmark. Iwona taler dansk, engelsk og polsk. Hun har siden 2016 arbejdet med rekruttering og personalepleje hertil hørende administrative opgaver. Iwona udtaler: "Mit mål er at finde de bedste kandidater til de opgaver, som vores samarbejdspartnere ønsker løst. Det styrker og udvikler min motivation at løse de udfordringer, vores samarbejdspartnere har. Jeg er meget engageret og interesseret i at både kandidater og samarbejdspartnere har en god hverdag."

stålbranchens vikarbureau

Ewelina Kibort

Ewelina er vores rekrutteringsmedarbejder, der er født i Polen, og stadig er bosiddende i Polen. Ewelina taler flydende engelsk efter tretten års ophold i England. Hun har desuden tidligere arbejdet i hotelbranchen, været barnepige, administrativt ansat for politiet, kontorassistent, samt været støtteperson for børn med særlige behov. Ewelina udtaler: ”Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg er stolt af at arbejde sammen med et stærkt team, som er fokuseret på at give det bedste til samarbejdspartnere.”

stålbranchens vikarbureau

Mogens Falkesgaard Hansen

Mogens er vores driftsleder med kontakt til alle vores samarbejdspartnere. Han er født, opvokset og bosiddende i det vestjyske. Han taler tysk, engelsk og dansk. Mogens har gennem de sidste 15 år været leder i den offentlige sektor i skoleverdenen, og har derfor stor erfaring med rekruttering af personale samt personalepleje. Han har tidligere har arbejdet i en kort periode som svejser. Herudover har han 8 års erfaring som revisorassistent. Mogens udtaler: "Det er vigtigt at alle oplever et ærligt og et professionelt samarbejde, hvor der opleves en WIN-WIN-WIN for både, samarbejdspartnere, medarbejdere og ATN Service ApS. Vi arbejder stærkt på, at finde de individuelle løsninger til de udfordringer som vores samarbejdspartnere står i. Vi er altid klar til at tage en dialog om tingene."

Vi er eksperter på området

Lad os sørge for at finde det rette match mellem virksomhed og vikar.

Vores værdier

Dialog

Vi går meget op i at have den gode dialog med vores samarbejdspartnere. Vi tror på, at et succesfuldt samarbejde opnås ved hjælp af god kommunikation, hvilket er den primære årsag til, at netop dialog vægtes meget højt i ATN Service ApS. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere altid kan komme i kontakt med os.

Ærlighed

En aftale er en aftale. Et godt samarbejde blandt både samarbejdspartnere og kandidater bunder i, at aftaler bliver overholdt til tiden - hver gang. Dette hænger sammen med, at vi i vores dialog med samarbejdspartnere og kandidater altid er ærlige overfor hinanden.

Professionelt samarbejde

Hos ATN Service ApS fører den gode dialog og ærligheden til et professionelt samarbejde. Det er meget vigtigt for os at yde en professionel service for både samarbejdspartnere og kandidater, da vi ønsker at samarbejdet skal vare ved i mange år. Af samme årsag er dette en kerneværdi for ATN Service ApS.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at tage telefonen eller besvare dine spørgsmål på mail.