Ring til Mogens 50787810    Ring til Allan 28970470

Om os

Med et stort kendskab til branchen, et kompetent team, samt mange års erfaring kan vi roligt kalde os selv eksperter i vikariater i stålindustrien.

Vores team

ATN Service ApS er grundlagt i 2015 af Allan Trip Nielsen. 

Teamet består af Mogens Falkesgaard Hansen, Ewelina Kibort og Allan Trip Nielsen.

Mogens og Allan er på hovedkontoret i Brande, og Ewelina er i den polske afdeling i Gdansk.

Allan Trip Nielsen

Allan Trip Nielsen

Ejer

ATN Service ApS er grundlagt i 2015 af Allan Trip Nielsen. Allan er selv uddannet smed-/svejsekoordinator, og har derfor en bred erfaring med stålbranchen gennem flere års virke som produktionsleder. Allan er desuden ejer af stålvirksomheden VN Steel. Privat er Allan familiefar til tre børn, gift, spiller golf, og har altid været en del af et foreningsliv.

IMG 0706

Ewelina Kibort

Rekrutteringskonsulent/Afdelingsleder

Ewelina er bosiddende og født i Polen. Hun taler flydende engelsk efter tretten års ophold i England. Hun har tidligere arbejdet i hotelbranchen, været administrativt ansat for politiet, været kontorassistent, samt været støtteperson for børn med særlige behov. Ewelina udtaler: ”Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg er stolt af at arbejde sammen med et stærkt team, som er fokuseret på at give det bedste til samarbejdspartnere.”

Mogens Hansen

Mogens Falkesgaard Hansen

Driftsleder

Mogens har kontakt til alle vores samarbejdspartnere. Han er født, opvokset og bosiddende i det vestjyske. Han taler tysk, engelsk og dansk. Mogens har gennem de sidste 15 år været leder i den offentlige sektor i skoleverdenen, og har derfor stor erfaring med rekruttering af personale samt personalepleje. Han har tidligere arbejdet i en kort periode som svejser. Herudover har han 8 års erfaring som revisorassistent. Mogens udtaler: "Det er vigtigt at alle oplever et ærligt og et professionelt samarbejde, hvor der opleves en WIN-WIN-WIN for både, samarbejdspartnere, medarbejdere og ATN Service ApS. Vi arbejder stærkt på, at finde de individuelle løsninger til de udfordringer som vores samarbejdspartnere står i. Vi er altid klar til at tage en dialog om tingene."

IMG 0841

Zofia Czaplińska

Rekrutteringskonsulent

Zofia er rekrutteringskonsulent i vores polske afdeling i Gdansk. Med adskillige års erfaring inden for HR er vi sikre på, at Zofias ekspertise og engagement vil tilføre vores team stor værdi. Hendes evne til at kommunikere flydende på både engelsk og polsk gør hende til en ressourcefuld og alsidig tilføjelse til vores team. Zofia udtaler: "Det siges, at folk er bange for at forlade deres komfortzone, fordi enhver forandring tager en fra mesterens niveau ned til elevens niveau. At ændre min karrierevej til HR og talentrekruttering tillod mig at forstå, at følge min passion er en ægte tilfredstillelse i livet. Jeg er taknemmelig for udviklingsmuligheden, som hele ATN-teamet har givet mig. "

973d27d2 63ac 461e 8deb 2b3aeb806642 Kopi

Anna Łobażewicz

Rekrutteringskonsulent

Anna er rekrutteringskonsulent i vores polske afdeling i Gdansk. Hun taler flydende polsk og engelsk. Hun har tidligere arbejdet flere år som rekrutterings- og HR-specialist i en international virksomhed i Holland. Anna udtaler " Jeg elsker at arbejde med mennesker og er begejstret for at være en del af ATN Service Aps."

Vi er eksperter på området

Lad os sørge for at finde det rette match mellem virksomhed og vikar.

Vores værdier

Dialog

Vi går meget op i at have den gode dialog med vores samarbejdspartnere. Vi tror på, at et succesfuldt samarbejde opnås ved hjælp af god kommunikation, hvilket er den primære årsag til, at netop dialog vægtes meget højt i ATN Service ApS. Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere altid kan komme i kontakt med os.

Ærlighed

En aftale er en aftale. Et godt samarbejde blandt både samarbejdspartnere og kandidater bunder i, at aftaler bliver overholdt til tiden - hver gang. Dette hænger sammen med, at vi i vores dialog med samarbejdspartnere og kandidater altid er ærlige overfor hinanden.

Professionelt samarbejde

Hos ATN Service ApS fører den gode dialog og ærligheden til et professionelt samarbejde. Det er meget vigtigt for os at yde en professionel service for både samarbejdspartnere og kandidater, da vi ønsker at samarbejdet skal vare ved i mange år. Af samme årsag er dette en kerneværdi for ATN Service ApS.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at tage telefonen eller besvare dine spørgsmål på mail.