Ring til Mogens 50787810    Ring til Allan 28970470

Vikarbureau

Lad os rekruttere din næste medarbejder til din virksomhed. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har kontakt til mange certificerede og faglærte mennesker.

At have vikarer fra ATN Service ApS

Vi har mange års erfaring i at finde vikarer til stålbranchens virksomheder landet over. Vi har fokus på at rekruttere de bedste vikarer til opgaven i jeres virksomhed. Et samarbejde med ATN Service ApS sikrer, at I som virksomhed altid har dygtige og kompetente medarbejdere ved hånden. Ved at ansætte vikarer sikrer I den rette bemanding til den specifikke opgave.
At ansætte vikarer kan betragtes som en fleksibel bemanding, hvor det er muligt at skalere op og ned i forhold til arbejdsmængden i virksomheden. I sikrer jer dermed yderligere kompetent arbejdskraft i netop de perioder, hvor tingene går stærkt. Det er muligt for os at tilbyde vikarer med meget kort varsel, da vi har mange dygtige medarbejdere registrerede hos os.

Tilmeld vikarservice

Klik ind på vores formular og tilmeld jer vores vikarservice. På den måde ved vi, at I som virksomhed er interesserede i vores vikarservice. Vi kontakter jer herefter, for at høre mere om jeres arbejdsopgaver for at specificere, hvilke kandidater der passer til netop jeres virksomhed.

Når I har brug for en vikar, skal I blot kontakte os. Så finder vi hurtigt et match for både virksomhed og vikar. – Så nemt er det.

Hvorfor ansætte en vikar?

Der kan være mange årsager til at finde en eller flere vikarer. Det kan eksempelvis være i forbindelse med spidsbelastninger i produktionen, sygdom og barsel. Uanset hvad årsagen er, er vi klar til at hjælpe jeres virksomhed med én eller flere vikarer. Vi gør os altid umage for at finde de bedste kandidater til opgaven. Vi sørger for, at alle kandidater i vores database er certificerede faglærte i deres respektive fag. Det er altså jeres sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet bliver udført tilfredsstillende. Det er meget vigtigt for os, at I som virksomhed får højtkvalificeret arbejdskraft, samt at I kan stole på os som vikarbureau.

Let og overskuelig process

Hvis I mangler et ekstra sæt hænder i produktionen, er ATN Service ApS klar til at hjælpe. Vi bestræber os på at være det bedste vikarbureau for flere håndværksmæssige fag – dog med et hovedsageligt fokus på smede- og stål- og metalbranchen.

På vores side ‘Vikarservice’, kan I udfylde formularen og tilmelde jer vores vikarservice. Vi kontakter jer herefter med et henblik på et eventuelt samarbejde. Vi befinder os lokalt i Brande i Midtjylland, og vi har vikarer i vores database, der dækker det meste af Danmark.

Hele processen omkring rekrutteringen kan ofte virke uoverskuelig. Hos ATN Service ApS, tager vi os af alle de praktiske og administrative opgaver, og det eneste I skal koncentrere jer om er blot at vise medarbejderen, hvad arbejdsopgaven er. Vikaren er faglært, og kan hurtigt gå i gang med opgaven.